Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Ulriken Opp - motbakkeløp

Overview

Få med deg dette motbakkeløpet opp til Ulrikens topp! Løpet er for alle - det er både konkurranseklasse, mosjonsklasse og trimklasse. Her kan du få en skikkelig utfordring på vei mot byens høyeste topp. Det er bare til å snøre på seg løpeskoene!

Få med deg dette motbakkeløpet opp til Ulrikens topp! Løpet er for alle - det er både konkurranseklasser, mosjonsklasse og trimklasse.

Løypebeskrivelse mosjon- og trimklasse:
Starten grå fra Montana (grusbanen) og mål er på Ulrikens topp på 605 moh. Startområdet er på ca 200 m, slik at høydeforskjellen er ca 405 m. Løypedistansen er oppmålt til ca 1730 meter. Den starter på grus, og like etter start kommer en bakke som flater ut i en slakk oppoverbakke. Etter omlag 500 m blir det mer kupert og sterkere stigning. Etter ca 900 m distanse og de siste 800 m er det sterk stigning og steinete/kupert underlag.

Trimklassen starter kl 12.30, men det er også mulig å starte i tiden mellom kl 10 og 12 uten tidtaking.
Mosjonsklassen starter kl 13.30.

Løypebeskrivelse konkurranseklassen:
Starten er ved Store Lungegårdsvann kl 14.00 og følger veien opp Møllendalsbakken, videre opp Haukelandsbakken til Ulriksbanens nedre stasjon. Det løpes inn til venstre i terrenget og opp trappen til Montana. Derfra er det samme trasé videre som Trim- og Mosjonsklassen.

Løypen er kontrollmålt til 3,6 km.
Konkurranseklassen har fellesstart.

 

Informasjon og påmelding

 

  • Last Updated: 09.11.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

lør 26. mai 2018 0:00 23:59

See All
Ulriken Opp - motbakkeløp
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad