Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

UNDER:S!A - Showcase | Østsia

Overview

I Mai skjer det! Østsia starter det nye showcase konseptet UNDER:S!A - Showcase, for å vise frem Sørlandets fremste og nye band- og artister! Dette er med andre ord noe du ikke vil gå glipp av!

Artistene som skal ut i ilden er:

Culiar
Med Brage Knutsson Halsnes i spissen, tar han med seg bandet og musikken sin til Østsia. Culiar er en nykommende norsk artist som driver med alternativ RnB/Hiphop i en soft trap produksjon. Culiar jobber tett sammen med produsentduoen Lo-Ki som også skal opptre på scenen med Culiar!

KEI
Den fremadstormende og erfarne låtskriveren Kine Eike Karlsen tar med bandet til Østsia! Musikken kan beskrives som søt indiepop med innslag av jazz og funk. le, gråt og dans deg igjennom Kines låtskriverunivers.

OFFGRID
Et skamløst, gjennomtenkt, smakfullt og fengende band! Låtene preges av elementer fra Pop, Rock og Electronica og friksjonen mellom disse!

"Dette er ekstremt god radiorock, drit bra band, kommer fra Kristiansand på kort varsel og leverte et show uten like. Musikk som enhver person kan like, utrolig feel good band" - Avisen Agder

CC: 50 kr/100 kr (student/ordinær)
ID: 18 år

Ps: Jobber du innenfor musikkbransjen, kommer du inn gratis! Bare send mail til esbenmogens@gmail.com.

  • Last Updated: 12.04.2018
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fre 4. mai 2018 19:30

See All
UNDER:S!A - Showcase | Østsia
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad