Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Ullensaker

Underholdningsvogna «Nylonstrømpa, - da mor ble sexy!»

Overview

Matinéforestilling. Underholdningsvogna presenterer "Nylonstrømpa" - en forestilling fylt med teater, humor, energi, musikk og sang av høyeste kvalitet og vi garanterer vårt publikum en fornøyelig opplevelse! Det blir gode slagere så vel som nyskrevne låter som feirer jubilanten Nylonstrømpa.

Vår nyeste produksjon er en feiring av nylonstrømpa som er 80-årsjubilant i 2019, og en hyllest til hardtarbeidende husmødre og deres dagligliv og drømmer rundt midten av forrige århundre.

Nylonstrømpeprodusenten DuPont gjorde braksuksess med dette produktet laget av et helt nytt materiale i 1938, og strømpa ble en enormt ettertraktet vare blant kvinner, og vakte beundrende blikk hos mange menn. Store stjerner som Marilyn Monroe var et forbilde på en glamorøs tilværelse mange bare fikk glimt av gjennom filmen og musikken, - mens nylonstrømpa i seg selv - den kunne live opp selv en vanlig hverdag i de tusen hjem.

Som vanlig presenterer Underholdningsvogna en forestilling fylt med teater, humor, energi, musikk og sang av høyeste kvalitet og vi garanterer vårt publikum en fornøyelig opplevelse! Det blir gode slagere så vel som nyskrevne låter som feirer jubilanten Nylonstrømpa.

  • Last Updated: 28.02.2019
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

fr. 20. september 2019 13:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Underholdningsvogna «Nylonstrømpa, - da mor ble sexy!»
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad