Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Unge Ferrari @ Parkbiografen

Overview

Midt i mellom magisk og manisk turné 2019. Det man elsker med Unge Ferrari er kanskje det man nettopp hater ellers i livet: Uforutsigbarhet.

Med det rykende ferske albumet "Midt imellom magisk og manisk" beviser han nok en gang at han er en musikalsk kameleon, og tekstene og tematikken har aldri tatt oss tettere på. Det er ganske bemerkelsesverdig å tenke på hvor mye Unge Ferrari har rukket å få til siden han debuterte for bare litt over tre år siden.

Sterke samarbeid med Arif, Tomine Harket, Hkeem, Karpe Diem, Silvana Imam med flere, og megahits som "Nostalgi 3Millioner", "Vanilje", "Lianer", "Ashanti", "Urettferdig", "Jeg er lei meg", "Jeg bruker ikke kondom" og "BBB". Han har solgt ut mang en klubbkonsert, headlinet de fleste store festivaler, fylt Oslo Spektrum med Arif, opptrådd med symfoniorkester, og fortjent vært nominert til flere P3 Gull og Spellemannspriser!

Aldersgrense: 18 år
Dørene åpnes ca kl 20:00

 

  • Last Updated: 19.12.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 9. februar 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Unge Ferrari @ Parkbiografen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad