Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark BAMBLE

Unni Wilhelmsen // Trio

Overview

Unni Wilhelmsen er en av landets beste liveartister. Ta turen til Rockers i Langesund og få med deg Norges svar på Joni Mitchell.

Unni Wilhelmsen har i over 25 år reist rundt på oppdagelsesferd i Norge med sine gitarer og selvskrevne låter for å spille for folk i bygd og by. Hun spiller på bitte små, norskdesignede gitarer med forsterker, på akustiske gitarer, på sølvskimrende elgitarer med vreng og ekko, eller på piano.
Konsertpublikummet er de første som for høre ferske låter, eller coverversjoner av sanger Unni har lagt sin elsk på.

«Unni Wilhelmsen, titulert Norges Joni Mitchell, er en av landets beste liveartister.»
Kan Westby, Fremover

Gjennom nærmere 3000 konserter og opptredener har Unni gjort det meste og jobbet med de fleste, men det er fremdeles intimformatet hun trives best i. Hun spiller helst på de trangeste, små stedene – hvor hun kan se ansiktene til alle som er der. Det er den næreste formen for akustiske konserter hun liker best. I tillegg til tekstene og musikken, får man gjerne høre historiene bak eller anekdoter om tilblivelsen.

Unni Wilhelmsen er en av vår tids viktigste låtskrivere, og en fantastisk sanger. Da hun slo gjennom i 1996 med debutalbumet «To Whom It May Concern» ble hun en viktig formidler av sjanger som tidligere hadde vært nærmest urørt i platesammenheng i Norge, en sjanger som i dag har fått bredt feste i norsk populærmusikk.

Låta «Won't go near you again» fra debutalbumet – et album som også gav henne Spellemannspris for årets album og årets kvinnelige artist – fikk et nytt oppsving i 2006, da den igjen dukket opp med toppplasseringer på VG-lista. Hun ble også gjennoppdaget gjennom sin deltakelse i seersuksessen «Hver gang vi møtes» på TV2, som blant annet resulterte i utsolgt norgesturné sammen med Henning kvitnes i mars 2017.

Unni gjestet Rockers sammen med Ronny Yttrehus og Reidar Opdal, midt i verste korona tid med publikumsbegrensninger og restriksjoner, og gav de som var til stede en konsertopplevelse av de sjeldne. Det ble fort utsolgt den gang i august 2021 og det var et kjør av henvendelser fra gjester som ikke hadde sikret seg billett. Nå kommer sjansen til enten å gjenoppleve trioen eller få den med seg for første gang. Med erfaringen fra sist anbefaler vi deg å sikre deg billett i god tid før det blir utsolgt.

  • Last Updated: 22.03.2023
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 25. november 2023 21:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Unni Wilhelmsen // Trio
Your Recently Viewed Pages