Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Norway Now
Search
or search all of Norway
Southern Norway Mandal

Unni Wilhelmsen / Vinterfestivalen 2017

  • Buen Kulturhus, Havneg. 2, Mandal
  • 11. februar 2017 - 11. februar 2017
  •  /  18:00 to 23:59
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Unni Wilhelmsen er en av vår tids viktigste låtskrivere, og en fantastisk sanger. Da Wilhelmsen slo gjennom i 1996 med debutalbumet «To Whom It May Concern» (Polygram) ble hun en viktig formidler av en sjanger som tidligere hadde vært nærmest urørt i platesammenheng i Norge, en sjanger som i dag har fått bredt feste i norsk populærmusikk.

Låta "Won't go near you again" fra debutalbumet, et album som også gav henne Spellemannspris for årets album og årets kvinnelige artist, fikk en ny oppsving i 2006, da den igjen dukket opp på topp-plasseringer på VG-lista. Kanskje vi igjen kan forvente det samme i år, for ikke bare feirer låta, og plata 20-årsjubileum, men Unni Wilhelmes er en av deltakerne i årets sesong av "Hver gang vi møtes" på TV2. Siden høsten 2013 har Unni Wilhelmsen vært fast medlem av Di Derre. 

Unni Wilhelmsen reiser konstant rundt på oppdagelsesferd i Norge med gitarene og de selvskrevne låtene og spiller for folk. Hun spiller på bitte små, norskdesignede gitarer med forsterker, på akustiske gitarer, på sølvskimrende elgitarer med vreng og ekko, eller på piano. Konsertpublikummet er de første som får høre ferske låter eller coverversjoner av sanger Unni har hengt seg opp i.

Gjennom snart 1800 konserter og opptredener gjort det meste og jobbet med de fleste, men det er fremdeles intimformatet hun trives best i. Hun spiller helst på de trangeste, små stedene - hvor hun kan se ansiktene til alle som er der. Det er den næreste formen for akustiske konserter hun liker best. I tillegg til tekstene og musikken, får man gjerne høre historiene bak eller anekdoter om tilblivelsen.

Dagspass: https://pay.ebillett.no/velg_antall.php?p_id=202&arrnr=12170

  • Last Updated: 04.10.2016
  • Source: Turistkontoret for Lindesnesregionen
Dates
lørdag 11. februar 2017

See All
Click to activate
Mandal, Norway
The latitude and longitude
58° 1' 32" N / 7° 27' 23" E
Unni Wilhelmsen / Vinterfestivalen 2017
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad