VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet LILLEHAMMER

Unnskyld! Thomas Leikvoll

  • Maihaugveien 1, Lillehammer
  • +47 61288900
  • 12. desember 2020
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

«Unnskyld!» er Thomas Leikvolls andre helaftens standup-show. Etter publikumssuksessen «For gammel til å dø ung» skal nå alle synder på bordet i «Unnskyld!»

Unnskyld verdens vanskeligste ord å si når det virkelig betyr noe. Men også et ord man i disse dager bruker for ofte, i en tid det blir stadig vanskeligere å stå for noe uten at noen føler seg krenket.
På sedvanlig vis bruker Leikvoll sitt eget liv, sine egne feil, mangler og tabber til å ta et oppgjør med seg selv, sine venner, partnere, elskere og fiender. 

«Unnskyld!» blir nok et fantastisk morsomt, men nært og varmt show fra en folkelig komiker med meningers mot og et skarpt blikk for hverdagens utfordringer.


Thomas Leikvoll er en komiker med 15 års erfaring og har reist og underholdt på de fleste steder i vårt kronglete land. Han særtegnes av sin evne til å se på de små, pinlige, rørende og rare delene av sitt eget og andres liv, og snu dem til humor. Han er en erfaren og helstøpt komiker med et vidt repertoar.

KJØP BILLETTER!

Maihaugsalen.no

  • Last Updated: 29.10.2020
  • Source: Visit Lillehammer
Dates

lø. 12. desember 2020 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Unnskyld! Thomas Leikvoll
Your Recently Viewed Pages