Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

UNRELATED

Overview

Unrelated. Regi: Joanna Hogg. Storbritannia 2007. Språk: engelsk. Tekst: utekstet. Aldersgrense: 15. DCP, 1t 40min.
Svært få britiske filmer er i nærheten av å ligne på Joanna Hoggs spillefilmdebut, som vant den internasjonale filmkritikerprisen FIPRESCI ved filmfestivalen i London og etablerte henne som en unik europeisk filmskaper.
Unrelated handler om en kvinne i førtiårene (strålende spilt av Kathryn Worth) på ferie i Toscana med gamle venner, som finner mer tilhørighet med deres tenåringsbarn enn sine jevnaldrende – til dels fordi hun tiltrekkes av unge Oakley (Tom Hiddleston i sin debutrolle).
En usedvanlig moden debutfilm, som kombinerer stilsikker eleganse med subtil historiefortelling, og ikke minst humor med sårhet. Filmen etablerer dessuten Joanna Hoggs unike evne til å integrere landskap og arkitektur i fortelling så vel som formspråk.

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

  • Last Updated: 21.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

ti. 14. juni 2022 20:30 22:10

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
UNRELATED
Your Recently Viewed Pages