VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark TØNSBERG

Utsatt! Lars Martin Myhre og Perry Stenbäck

Overview

Lars Martin Myhre og Perry Stenbäck -  Turnéavslutning Stasjonen i Tønsberg

Septemberturneen er dessverre utsatt! Pga koronaen og nye bestemmelser for Danmark slipper ikke Perry inn i landet. Ny dato kommer!
2020 er året med en rekke store og små jubileer for Lars Martin: 45 år med musikk på heltid, 35 år siden første album («Bak speilet»), 35 år siden første plate med Arild Nyquist («Kalde øl og heite jenter»), 25 år siden «Noen ganger er det all right (med Odd Børretzen) og 20 års samarbeid med tekstforfatter Ingvar Hovland
Dette blir markert med dobbel samleplate, notebok, singel og selvfølgelig en rekke konserter.
På høstens konserter har Lars Martin med seg en av nordens fremste instrumentalister, mestergitaristen (og nyckelharpa) Perry Stenbäck (S/DK).

Ved hjelp av fantastiske låter, strøkent gitarspill og en fabelaktig fortellerevne vil publikum få en minneverdig og morsom kveld hvor verken smil eller tårer er langt unna

På grunn av smittevernhensyn er det kun 150 billetter til konserten, så sikre deg billett allerede nå! Dette blir en eksklusiv konsertopplevelse! Kun sitteplasser.

Ved billettbestilling:
Hvis dere er flere som ønsker å sitte sammen er det fint om dere kjøper billetter i en samlet bestilling. Dette for at vi skal kunne fordele publikum best mulig i hht. smittevernhensyn.

Når du kommer på konsert:
Dørene åpner: 18.45. Du og ditt følge vil bli vist til plassene deres.
Konsertstart: 20.00 
Vi ber om at våre gjester kommer i god tid for å hindre kødannelse ved inngangen, husk å holde avstand til andre gjester.

Covid-19 og smitteverntiltak:
Vi forsikrer deg om at det trygt å gå på konsert hos oss, vi følger alle myndighetenes retningslinjer. Vi oppfordrer samtidig vårt publikum om også å følge retningslinjene, og påse følgende: Hold avstand, sørg for god hånd- og hostehygiene (hånddesinfeksjon er tilgjengelig ved inngangene), samt hold deg hjemme hvis du er syk. Det er ikke tillatt å flytte på bord eller stoler. Personer kan bli bedt om å forlate stedet ved brudd på smittevernreglene.

Velkommen til en stemningsfull konsert!

  • Last Updated: 15.09.2020
  • Source: Visit Vestfold
Dates

lø. 26. september 2020 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Utsatt! Lars Martin Myhre og Perry Stenbäck
Your Recently Viewed Pages