VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Utsatt: Søndagsbarn: Robin og planeten

  • Sølvberget bibliotek og kulturhus, Sølvberggaten 2, Stavanger
  • +47 51507465
  • 10. oktober 2021
  •  /  14:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Dette arrangementet er utsatt til søndag 10. oktober. En dag finner Robin en planet som svever for seg selv i skogen. Den er skadet, så hun bestemmer seg for å ta den med hjem og passe på den i garasjen. Men planeter skal ikke bo i garasjer, og barn skal ikke måtte passe på hele verden alene.

Dette arrangementet er utsatt til søndag 10. oktober. I stedet spilles forestillingen Ka då for? søndag 23. mai. For billettbestilling: Se egen innføring i kalenderen.

En dag finner Robin en planet som svever for seg selv i skogen. Den er skadet, så hun bestemmer seg for å ta den med hjem og passe på den i garasjen. Men planeter skal ikke bo i garasjer, og barn skal ikke måtte passe på hele verden alene.
Filmskaper og barnebokforfatter Johan Kaos kommer for å lese Robin og Planeten og arrangere kreativt verksted. Her kan barna male deres egne planeter, lage superheltkapper og kanskje - dersom vi er heldige - få en sniktitt på den kommende filmen Kaos jobber med, om Robin og Planeten.


Anbefalt fra 5 år.
Gratisbilletter legges ut en uke før arrangementet.
 

Smitteverntiltak våren 2021:
Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for covid-19-utbruddet. På bakgrunn av dette vil Søndagbarn ha mindre kapasitet enn normalt, og en voksen pr. familie må registrere seg med navn og kontaktinformasjon når billetter bestilles. Vi legger til rette for at familier sitter sammen, med anbefalt avstand til andre kohorter. Foreldre må holde sin familie samlet før, under og etter arrangementet, og holde god avstand til andre familier gjennom hele besøket.

  • Last Updated: 09.04.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 10. oktober 2021 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Utsatt: Søndagsbarn: Robin og planeten
Your Recently Viewed Pages