Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

UTSOLGT: Kulinarisk Kino // The Taste of Things med Rive Gauche

Mer info

Velkommen til Kulinarisk kino med Rive Gauche og Kosmorama.

The Taste of Things er et kjærlighetsbrev til det franske kjøkken, og i den anledning har Rive Gauche latt seg inspirere av de mange fantastiske matscenene i filmen.

Om filmen
The Taste of Things foregår i all hovedsak på et fransk kjøkken. Juliette Binoche og Benoit Magimel briljerer i rollene som to kokker med lidenskap for filosofien, følelsen og kjærligheten til mat. Det er nesten så man kan lukte og smake rettene som presenteres på lerretet.


Filmen har aldersgrense 12 år.


Om arrangementet
- Filmen vises kl. 11:00 på Prinsen kinosenter.
- Dørene åpner kl. 10:30.
Det vil være mulig å kjøpe spesielt utvalgte franske forfriskninger å bringe inn i salen.

Filmen varer 2 timer og 16 minutter, og måltidet serveres på Rive Gauche etter filmvisningen, fra ca. kl. 13:45.

Vi oppfordrer deg til å kjøpe billetter sammen med dem du vil dra med, slik at dere får sitte ved samme bord. Ta kontakt med oss på admin@kosmorama.no hvis dere har kjøpt billettene separat. Vennligst ta kontakt hvis du har noen allergier.

Arrangementet er en del av Kulinarisk kino, en programserie fra Kosmorama som setter matkultur i fokus og kombinerer smaksopplevelser med filmopplevelser. Kosmorama er svært stolt over å kunne samarbeide med noen av de fantastiske aktørene i matbyen Trondheim!

Mer informasjon om Kulinarisk kino vil du finne på kosmorama.no og i våre øvrige kanaler etter hvert som festivalen nærmer seg.

Sist oppdatert: 01/12/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt