Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Utsolgt 19/04- Få bill. 20/04//Bjørn Tomren på Ladekaia

Mer info

Ta godt i mot Bjørn Tomren (duo) på Ladekaia 19. og 20. april!

Med seg har han Åse Britt Jakobsen som det siste året blant annet gjort seg bemerket som vokalist i Bergen Bonanza og HP Gundersens Chinatown Bluesband. Hun er også med skribent på flere av låtene til Bjørn, som i vinter har gjort seg bemerket med det helt strålende albumet «The Astronomer’s Dream»

I billettkategorien "konsert og middag" inkluderes en hovedrett fra Ladekaias kjøkken hvor du kan velge mellom fisk eller kjøtt. Menyen er som følger:

Fisk Krema fiskesuppe med laks, torsk, blåskjell og reker Serves med brød og smør Allergi: Gluten (Hvete), melk, fisk, soya, skalldyr

Kjøtt Baconcheese burger med fries Allergi: Gluten (hvete), melk, egg, sennep og sulfitt

Høsten 2021 imponerte Bjørn Tomren hele Norge som den mest særegne artisten i den populære NRK-serien «Stjernekamp». Med sitt unike utrykk og sin enestående formidlingsevne rakk Tomren på kort tid å bli folkeeie, og ble omtalt som «den kuleste artisten i Stjernekamp gjennom tidene». Bjørn fulgte opp tv-suksessen med en lang turne og utsolgte konserthus over hele landet, som kulminerte i 3 fullstappede konserter i Oslo Konserthus.

Artisten, låtskriveren og komikeren fra Tomrefjorden er også kjent fra den notoriske jodle- og trekkspillduoen Polkabjørn & Kleine Heine, som blant annet har varmet opp for a-ha og blitt stjerner i dokumentarfilmen om seg selv «Kunsten å jodle». I 2019 ga Bjørn ut sitt første album, «Bad Science Fiction» til overveldende kritikker. Avisen Bergens Tidende karakteriserte platen som «så mørk at man kan drukne i den». Tomren selv kaller det dystopisk sci-fi country som du kan lytte til i bakrus.

Som en av landets mest allsidige musikere spenner Tomrens musikalske rekkevidde fra americana og religiøse folketoner til jazz, viser, jodling, strupesang, dialekt-punk og psykedelisk-protest musikk. Bjørn Tomren har også gjennomført flere ekspedisjoner og innehar verdensrekorden i flest forseringer av Norge på langs; i kajakk, til fots, på ski og i robåt.

Han kan også se tilbake på kort en karriere som klovn. Eller som forfatteren Erlend Loe sier det: «Bjørn Tomren er ikke bare en gudbenådet musiker med fantastisk stemme. Han kan også sykle på ett hjul».

Praktisk info Dørene åpner 19.00 Mat serveres fra 19.30 Konsertstart 21.00

Drikke bestilles med QR-kode på bordet, eller kjøpes i baren. Om det er noen allergier som skal hensyn tas i forhold til meny, så ber vi dere sende oss en e-post på: booking@ladekaia.no

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss hvem dere ønsker å sitte sammen med. Vi vil sørge for et hyggelig bord. Send e-post til: booking@ladekaia.no

Sist oppdatert: 02/19/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt