Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Utsolgt//30.11 Vårres Jul på Ladekaia

Hans Rotmo og Henning Sommerro kommer tilbake til Ladekaia med Vårres Jul!

I 2020 hadde Hans Rotmo gledet det norske folk med sine folkelige juletekster, sitt underfundige univers av rollefigurer og CD`n ”Vårres Jul” i 40 år!

Da Hans Rotmo endelig bestemte seg for å ta konsert forestillingen «Vårres Jul» ut til folket gjennom en ”Vårres Jul” turné for 10 år siden, ble mottagelsen enorm. Billettene forsvant som varmt hvetebrød, folk ville rett og slett oppleve Hans Rotmo, musikken og det underfundige universet i levende live. Turneene og CD-n «Vårres Jul 2» ble en kjempe suksess.

Under 40 års jubileumsturneen i 2020 trillet Adressa terningkast 6 for Henning og Hans sitt «Vårres Jul» konsept «For en herlig kveld» og nå er det duket for nok en runde.

En slik suksess skal man selvsagt ikke ta lett på, så Hans Rotmo og Henning Sommerro ligger allerede i hard trening foran Vårres Jul turneen i 2022.

Da blir det både julegitar, koteletta, pøls og steik, og kanskje kjæm a Märtha Dahla? og trolig blir det masse goro te dessert. Det blir garantert julestemning når Hans Rotmo kjæm med kompisen Henning Sommerro og byr opp til Vårres jul også i 2022.

I billetten inkluderes en hovedrett fra Ladekaias kjøkken hvor du kan velge mellom en klassisk juletallerken eller stekt torsk. Menyen er som følger:

Juletallerken: Ladekaias Klassiske Juletallerken
Ribbe, medisterkake og julepølse med tilbehør

Fisk: Stekt Torsk Rødkål, dillpotet, fritert øffer og hvitvinsasus (Fisk, melk, soya, selleri, sennep)

Dessert(bestilles i restauranten) Sjokoladekaia Sjokoladedrøm med pasjonsfruktcoulis (Gluten, melk, egg, soya, nøtter)

Eplekake Serveres med softis (Gluten, melk, egg, spor av nøtter)

Dørene åpner 19.00 Mat serveres fra 19.30 Konsertstart 21.00

Drikke bestilles med QR-kode på bordet, eller kjøpes i baren. Om det er noen allergier som skal hensyn tas i forhold til meny, så ber vi dere sende oss en e-post på: booking@ladekaia.no

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss hvem dere ønsker å sitte sammen med. Vi vil sørge for et hyggelig bord. Send e-post til: booking@ladekaia.no

Sist oppdatert: 09/25/2023

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt