Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Utstilling i Forhallen: NOTHING PETALS CANNOT SAY, RESTING IN THE WORLDS BONE

Mer info

Med utgangspunkt i botanisk anatomi, vekst og forfall, presenterer utstillingen et scenario hvor fortid og fremtid kolliderer.

NOTHING PETALS CANNOT SAY, RESTING IN THE WORLDS BONE av Madelen Isa Lindgren

OM UTSTILLINGEN: I denne sammenhengen eksisterer dekadanse og rekonstruksjon i en synkron dualitet, og skaper en hypotetisk arkeologisk tilstand. Lindgren oversetter kamuflasje og beskyttelse til skulpturelle overlevelsesstrategier, der sammensetningen av materialer og former imiterer en stivnet metamorfose. Utstillingen beveger seg fra det organiske til det statiske, og fra det levende til det ikke-levende gjennom former og uttrykk for overlevelse, syklus og forgjengelighet.

Utstillingsåpning torsdag 25. juli kl 18-20

Utstillingen skal være åpen fra 26. juli til 28. juli, kl 13-17.

OM KUNSTNEREN: Madelen Isa Lindgren (f. 1990) er en norsk kunstner som arbeider med skulptur. Hun har en BA fra Kunsthøgskolen i Oslo, en grad i utdanningsteori og praksis i kunst og design fra OsloMet, og en MA i kunst fra Universitetet i Bergen, fullført våren 2024. Hennes arbeid har blitt vist i både nasjonale og internasjonale gallerier og institusjoner, inkludert Fotogalleriet, Kunstnerforbundet, K4 Gallery, Kunsthall Oslo, Salgshallen, Saksumdal Tempel og Bomuldsfabriken i Norge; Museum FLUXUS, Galerie Gerken, KA32 i Berlin, Tyskland; og Kastela Art Centre i Athen, Hellas. Lindgren bor og arbeider mellom Bergen og Berlin, hvor hun også jobber som kurator og redaktør for MOLT.

Sist oppdatert: 07/23/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt