VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark BAMBLE

Utstilling med Per Ragnar Møkleby

  • Galleri Grindbakken, Taules plass 1, Stathelle
  • 29. august 2020 - 3. oktober 2020
  • (4 Upcoming Dates)
Overview

"Dyrenes indre liv. Kanskje."
Siden oktober 2019 har Per Ragnar Møkleby startet hver arbeidsdag med å tegne et tilfeldig valgt dyr. Dyret velges av et regneark han har laget, og referansebildene finner han på en fotoside på internett med rettighetsfrie bilder. Det er viktig for han at referansebildene åpner for idéer og uttrykk i tegningen.

Med Per Ragnars egene ord: «Det valgte dyret tegner jeg direkte med fyllepenn. Jeg har brukt én penn og utforsket mulighetene den gir meg. Det er en tegneøvelse jeg har lært mye av. Jeg holder meg ganske tett til referansebildene, men noen ganger endrer jeg litt eller legger til andre elementer og dyr.
Mens jeg tegner tenker jeg på hvem dette dyret kan være. Det får et navn og en historie. Historien blir inspirert av tegningen og tegningen preges av historien. Slik går prosessen litt frem og tilbake til begge deler er ferdige. Historiene og tankene til dyra ønsker jeg å bruke som speil for våre menneskeliv. Jeg forsøker å gi både tegningene og teksten en levetid utover øyeblikkets opplevelse.
Tekst og tegning publiserer jeg så på Instagram og Facebook. Det var ikke opprinnelig meningen å holde på så lenge, men prosjektet har vokst på meg og fortsatt å inspirere meg.
Dette prosjektet har utviklet meg som tegner og forteller, og har foreløpig resultert i en utstilling i Avistegnernes hus i Drøbak. Nå arbeider jeg videre på prosjektet med planer om en bokutgivelse.»

- Og nå vil han også vise deler av denne utstillingen på Galleri Grindbakken på Stathelle.

Galleri Grindbakken feirer også 1 år.

Vi gjør alt vi kan for å gjennomføre både åpning av utstillingen og alle åpningsdagene i henhold til gjeldene Coronatiltak som Bamble kommune har gitt.

  • Last Updated: 07.09.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 25. september 2020 11:00 16:00

lø. 26. september 2020 11:00 15:00

fr. 2. oktober 2020 11:00 16:00

lø. 3. oktober 2020 11:00 15:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Utstilling med Per Ragnar Møkleby
Your Recently Viewed Pages