VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Utyske: Marthe Lea Band

  • Kvitsøygaten 25, Stavanger
  • +47 51530595
  • 18. november 2020
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Marthe Lea Band er en improviserende kvintett bestående av klarinettist Andreas Hoem Røysum, felespiller Hans P. Kjorstad, bassist Egil Kalman, trommeslager Hans Hulbækmo og saxofonist Marthe Lea.

Marthe Lea Band er en improviserende kvintett bestående av klarinettist Andreas Hoem Røysum, felespiller Hans P. Kjorstad, bassist Egil Kalman, trommeslager Hans Hulbækmo og saxofonist Marthe Lea. Du har kanskje hørt medlemmene i samarbeid med Atomic, Bugge Wesseltoft, Thomas Strønen, Frode Haltli, Anders Røine, Axel Dörner eller Tristan Honsinger.

Med ugitte rammer leker de seg med lydenes mysterier og utfordrer hjernens av og til forutsigbare trekk. Elementene ligger klare og det som vil skje skjer. I tillegg til sine respektive instrumenter sjarmeres det med gonger, perk, fløyter og annet som resonerer. Bandet har en intensjon om å dele av musikkens gleder og skape form i øyeblikkets intensitet. Porøst, kaotisk, energisk, og sjangeroverskridende, men med tydelig inspirasjon fra folkemusikk fra fjern og nær. Teksturer blandes, toner bøyes og føtter føles.


COVID-19
Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou.
På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou. Billetter må kjøpes på forhånd.
Vi ber publikum om å holde seg hjemme dersom de kjenner symptomer på Korona-smitte.
Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus

  • Last Updated: 24.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 18. november 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Utyske: Marthe Lea Band
Your Recently Viewed Pages