VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

UXL FESTIVALEN

Overview

UXL Festivalen En kick off for Ungdomskveld på Emblem, et musikalsk eventyr av forskjellige artister som du skal få bli kjent med senere.

UXL Festivalen

En kick off for Ungdomskveld på Emblem, et musikalsk eventyr av forskjellige artister som du skal få bli kjent med senere.

Adam Cliff
Også kjent som Ole Andreas, har erfaring fra ungdomskoret Respons, rock-, blues- og storband og samarbeider nå med artister som blant andre Christian Ingebrigtsen. Vi gleder oss til smakebiter fra det kommende albumet, der vi kan høre inspirasjon fra Johnny Cash, John Mayer, Lenny Kravitz og Prince.

I bandet har han det groovye ekteparet Einar Berstad (bass) og Maria Brandal Berstad (trommer), den herlige pianisten Hilmar Kristoffersen og den dyktige gitaristen Kåre Skare Lystad (gitarer).

Elias Blindheim Akslen
En som egentlig står bak scenen og sørger for lyd og lys. Han er komiker, tekniker og artist. Til vanlig er han gitarist i bandet The Unknown som har deltatt på UKM, Musikkprisen og har turnert på ulike scener på Sunnmøre. Elias synger både egne og andres sanger. Denne kvelden har han med seg trommeslageren Eirik Sæther og Kristiane Hagelund.

Respons
Respons er et kreativt, kristent ungdomstilbud med vekt på sang og musikk. Målsettingene er å gi ungdommene mulighet til å utvikle seg musikalsk, kreativt, sosialt/menneskelig og åndelig.

Målgruppen er ungdom fra 8.klasse og oppover.

Musikkstil og opplegg er i stor grad prega av ungdom. En del av korets repertoar er skrevet av musikalsk leder Arild Berstad. Resten er kjente og ukjente sanger som stilmessig spenner mellom gospel, pop og jazzrock.

Jakob Sewerin
En artist på 16 år. Til tross for sin unge alder har han kommet ut med 2 låter på Spotify, og mange flere låter er på vei. Han opptrer som soloartist med hjelp av sine instrument. Valthorn, gitar og sang.


Dører: 18
Show: 19
ID: 13
(Det året man fyller 13år/ Begynner på Ungdomskolen)
Dette er et rusfritt arrangement.

Program Endringer kan forekomme. Refusjon kan kun gis ved avlysning av hele arrangementet (gjelder ikke ved force majeur). Billettavgift (4%) refunderes ikke ved avlysning.

  • Last Updated: 19.07.2021
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

lø. 28. august 2021 18:00 0:00

sø. 29. august 2021 18:00 0:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
UXL FESTIVALEN
Your Recently Viewed Pages