Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre Ålesund

Vår Beatles-hyllest - Rypdal-Hoel-Hjelmeland-Pettersen-Karlsnes

Overview

Fem av Norges mest kjente artister har slått seg sammen for å hylle The Beatles. Inger Lise Rypdal, Jørn Hoel, Bjarte Hjelmeland, Atle Pettersen og Lise Karlsnes gjester Ålesund og Parken Kulturhus med «Vår Beatles-hyllest» 22. februar.

Stjernelaget lager musikalsk magi av alle klassikerne til verdens største musikkband, skal vi tro kritikerne. VG omtaler «Vår Beatles-hyllest» som «et hjertelig show», «rørende og grøssende vakkert», mens Aftenpostens Mona Levin skriver at alle fem «leverer glansnummer» og at gutta «smelter damene i salen» til terningkast 5.

Inger Lise Rypdal, som selv slo igjennom i The Beatles’ samtid på 1960-tallet, var en «Beatles»-jente i tenårene. –Jeg har et sterkt minne fra den gangen jeg satte meg på bussen inn til Gjøvik for å kjøpe min aller første singel. Det var «Help» av The Beatles.

Kan alle Beatles-låtene

Jørn Hoel var liten gutt da fetterne hans kom hjem fra marinen i England og hadde med seg Beatles-plater. – Jeg kunne ingen barnesanger da jeg var liten, men derimot alle Beatles sine låter. Min første plate var selvsagt av The Beatles – «She Loves You» – og den betalte jeg kroner 7,50 for i Tromsø. – Interessen for The Beatles er faktisk det som fikk meg til å satse på musikk. Derfor føltes det helt naturlig å takke ja da jeg fikk tilbud om å bli med sammen med denne flotte gjengen artister.

Aldersspenn
– Jeg synes det er spennende at vi er så ulike både i alder og bakgrunn: Det skiller omtrent 10 år mellom hver av oss – fra Atle Pettersen som er i slutten av 20-åra, til Inger Lise Rypdal som er utrolige 68 år og i særklasse «still going strong», sier Lise Karlsnes. Det er første gang frontfiguren i rockebandet Briskeby deler scene sammen med andre. Atle Pettersen og Bjarte Hjelmeland har også gått ydmykt til oppgaven: – Endelig får jeg brukt min kjærlighet til sangen og musikken jeg vokste opp med, i en ren musikkproduksjon, sier Bjarte Hjelmeland, mens Atle Pettersen allerede har dypdykket i musikkatalogen til sine musikalske helter i andre sammenhenger.

  • Last Updated: 13.12.2018
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

fr. 22. februar 2019 19:00 20:30

fr. 22. februar 2019 21:30 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Vår Beatles-hyllest - Rypdal-Hoel-Hjelmeland-Pettersen-Karlsnes
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad