Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Vår beste Dag PREMIERE

  • Humorhuset Stavangeren, Vaisenhusgata 39, Stavanger
  • 31. oktober 2018
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

VÅR BESTE DAG

Et show med Dag Schreiner betyr fest i Stavangeren. Ingen andre Stavangerartister skaper så mye godfølelse, musikalitet og gyldne øyeblikk som Dag. Dessuten har Dag med seg et fantastisk typegalleri. Bøgvall Kai er for eksempel grunn god nok til å styrte til billettluken. Musikalsk kvalitet er et annet stikkord. Dag har med seg et knippe av byens beste musikere for å gi showet den perfekte sprudlende musikalske innrammingen.

Når Dag står på plakaten stiger alltid aktiviteten i billettluka i Stavangeren. Ingen forestillinger gir mer etterspørsel etter billetter enn et show med Dag Schreiner.
I en mannsalder har han underholdt publikum som artist, humorist og sanger. I Humorhuset Stavangerens jubileumsår har Dag Schreiner samlet høydepunkter fra sin lange scenekarrierer og satt sammen et helaftens show med de beste og morsomste øyeblikkene. Dermed er høstens revyfest klar. I år blir det: VÅR BESTE DAG.


Varighet: 2 timer (inkl 20 min pause)

NB: Aldersgrense: 18 år, barn under 18 år må ha med Verge, Vergen må være minimum 23 år og skal ikke nyte alkohol/rusmidler før og under show!

VERGESKJEMA FYLLES UT PÅ BILLETTKONTORET I STAVANGEREN


NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOL BRUKER:
Ring 51843850

  • Last Updated: 17.07.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 31. oktober 2018 kl. 01:00 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Vår beste Dag PREMIERE
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad