Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet ELVERUM

Vær her

Overview

Om regissøren:
Ragnhild Nøst Bergem (f 1990) regissør og fotograf fra Oslo. Hun har bachelor i dokumentarfilmregi fra Høgskolen i Lillehammer og fotografutdannelse fra Oslo Fotokunstskole.
Bergem vil som dokumentarfilmskaper bidra til å skape endring i samfunnet og en fellesnevner i arbeidene er mellommenneskelige relasjoner og menneskeverd.
Hennes dokumentarer er vist på norske tv-kanaler, nett-tv og på filmfestivaler over hele verden. Hun har med sin dokumentar om yngre personer med demens «Husker du meg?», nådd ut til et bredt publikum. Filmen hadde verdenspremiere på IDFA i 2016 og har vunnet flere priser, den ble antatt til Høstutstillingen og er kjøpt av Aftenposten-tv og Filmbib.
I september 2020 kom Bergems første tv-dokumentar "Koronadagbøkene - fortellinger fra helsevesenet", på TV 2. Trailer: https://mfp.dx.no/81534.mp4 https://mfp.dx.no/87007.mov https://mfp.dx.no/87244.mp4

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

ma. 25. oktober 2021 19:00 21:01

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Vær her
Your Recently Viewed Pages