Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Valentourettes + supp: Chordbuddies

Overview

Trenger de egentlig noen introduksjon?
Jokkes venner samles for å hylle en av norsk rock-histories legender. Tårevått, rølpete og perfekt start på det nye året!

La oss hedre Jokke en gang til, bli men på en vill opplevelse nok engang på Hulen! Du vil ikke gå glipp av å være blant publikum på denne kvelden ;) 
SUPPORT: The Chord Buddies 
"The Chord Buddies er et Kløfta/ Eidsvoll-basert rockeband. Vår intensjon er å gjøra det vi liker aller best, det å spella Rockn Roll. Spella Punkrock, Garasjerock, Pubrock, Rockn Roll. Lager de fleste låter sjøl, samt noen få coverlåter. Vi tar oss sjøl ganske uhøytidelig, og har det moro. Satser på å spella ute for folk som liker Basic Punk- Rockn Roll, og som liker å ta seg en fest. Motto : Enkel rett fram Punk-Rockn Roll!"
Ny EP ute nå New Songs Same Shit på Spotify https://open.spotify.com/album/5SCPdcNPDPUWJopEVo67Ak?si=jEY3DI6nQ6ammxO7xMRn1Q

KORONA-TILTAKHulen som en konsertarrangør følger Bergen Kommunes sine korona-tiltak for skjenkesteder. Vi som et skjenkested skal føre oversikt over gjester – med navn, telefonnummer, tidspunkt og dato. Det vil være QR-koder der man må registrere seg før man går inn i lokalet. Vi oppbevarer listen i tråd med krav til personvern og slette den etter fjorten dager.
Velkommen ska du værra! 

  • Last Updated: 24.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

fr. 4. februar 2022 21:00 2:30

lø. 5. februar 2022 21:00 2:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Valentourettes + supp: Chordbuddies
Your Recently Viewed Pages