Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Vestre Toten

Valentourettes på Retro Bar

  • Storgata 32, 2830 Raufoss, Norge, Raufoss
  • 3. november 2018
  •  /  22:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Valentourettes spiller Jokke.
Valentourettes ble danna i 2003 på oppfordring fra Ottar Stangeland for å opptre som backing-band med et utvalgt knippe vokalister under Punkrockfestivalen i Stavanger.
Medlemmene har bakgrunn fra både Jokke & Valentinerne og Jokke Med Tourettes og som bandnavnet indikerer er dette en sammenslåing av disse to.

Med Petter Pogo på bass, Runar «Kula» Johannessen på trommer og selveste Petter Baarli på gitar utgjorde de en kraftpakke med lang fartstid og solid erfaring med materialet. Tanken var å blåse liv i Joachim Nielsens sanger for publikum på Folken. Men de utvalgte vokalistene falt fra én etter én før konserten skulle holdes så super- fan Vidar Rugset ble kontaktet og han sa ja til å være med på det som i utgangspunktet skulle være én enkelt konsert.

Responsen i Stavanger viste seg å være så stor at bandet la opp til en liten turné med 4-5 spillejobber.
Disse konsertene solgte fullstendig ut og det viste seg å være mange som ville oppleve Joachim Nielsens sanger live sammen med andre likesinnede. Siden den gang i 2003 har bandet spilt over 200 konserter med fulle hus fra Longyearbyen til Flekkefjord til stormende jubel og stor glede for både de som rakk å oppleve Jokke da han var blant oss, men også den oppvoksende slekt som måtte nøye seg med platene.

Etter 3 år som frontmann trakk Vidar Rugset seg og i oktober 2006 ble ny mann på podiet bandets gode venn, den garva rockevokalisten Tarjei Foshaug. Tarjei har den erfaring og tilstedeværelse bandet trenger samt at han leverer Joachims sanger med ekte innlevelse og han har markert seg som en drivende frontfigur.

Og her kommer den viktigste aktøren i konsertene inn i bildet: Publikum.
Ingen andre band kan vise til et så aktivt og deltagende publikum, de synger med og skråler, danser og skåler, ler og griner og lever seg så totalt inn i tekst og musikk, smelter sammen til et stort pulserende monster som tar over hele salen og halve scenen til bandets store glede.
Denne kvartetten fortsetter å overbevise både garva konsertgjengere og nye generasjoner fans av Joachim Nielsen og hans musikk om at rock er best på konsert.
Fulle hus og stormende jubel følger hvor enn de spiller, landet over og at øl-krana går varm synes ikke å plage konsertarr
angører nevneverdig heller.

  • Last Updated: 07.08.2018
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

lø. 3. november 2018 kl. 01:00 22:00 2:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Valentourettes på Retro Bar
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad