VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Valkyrien Allstars

Overview

Valkyrien Allstars har siden sin første utgivelse i 2007 gått foran i utviklingen av arrangert folkemusikk. Bandet har dratt i nye retninger for hver utgivelse det har sluppet, og endt opp med et særegent uttrykk de ikke deler med noen.

Valkyrien Allstars er et av landets beste liveband – som ikke så ofte er å se på våre kanter!

Valkyrien Allstars har siden sin første utgivelse i 2007 gått foran i utviklingen av arrangert folkemusikk. Bandet har dratt i nye retninger for hver utgivelse det har sluppet, og endt opp med et særegent uttrykk de ikke deler med noen.

Siste studioalbum i rekken «Slutte og Byne» ligner mistenkelig på popmusikk. For den observante lytter vil det likevel være tydelige henvisninger til norsk tradisjonsmusikk.

Tittelsporet med samme navn ble raskt nærmest et mantra for folket fra sør til nord, med strålende kritikker fra landets største medier og hyllet som et av årets beste album på de fleste lister. Nå får vi endelig mulighet til å høre det fra scenen.

Bandet består av Tuva Syvertsen, Magnus Larsen Jr, Erik Sollid og Martin Langlie, som sammen lager og arrangerer låtene som forblir en evig kjærlighet og mysterier som aldri løses.

Her vanker energi, inderlighet, overraskende vendinger på en seng av det som vanskelig lar seg simulere: gnistrende samspill.

ANMELDELSER

«Et mesterverk» – Tore Renberg, Musikkmagasinet/ Klassekampen (Månedens album i oktober)

«Tøft, upolert, inderlig og ekte» – Romsdals Budstikke (Terningkast 6)

«Forener det beste fra mange verdener» – Dagsavisen (Terningkast 5)

«Folkemusikk for fremtiden» – Aftenposten (Terningkast 5)

VARIGHET
ca. 1 time og 30 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og holde avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger konserthus

  • Last Updated: 16.02.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 19. mars 2021 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Valkyrien Allstars
Your Recently Viewed Pages