Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

VALP + SKA-Laget

Overview

Verden går til helvete, og det i rekordfart. Det er lett å føle seg hjelpeløs, handlingslammet og liten. Men - du er ikke alene!

Verden går til helvete, og det i rekordfart. Det er lett å føle seg hjelpeløs, handlingslammet og liten. Men - du er ikke alene! SKA-Laget og VALP går sammen om å snekre i stand en kveld som er skreddersydd for deg som trenger å få det ut. Det blir energisk, det blir dynamisk og det blir dansbart!

SKA-Laget: I en tid hvor man daglig kan klø seg i hodet over alt det rare som foregår i verden, er det viktig å ta seg tid til å utagere. SKA-Laget spiller dansemusikk, tungt inspirert av tidlig jamaicansk ska og reggae, og 2Tone-eraen fra Storbritannia. Låtene synges på Stavangerdialekt, og budskapet er universelt. SKA-Laget tar nå over stafettpinnen etter Razika, som det eneste norske ska-bandet med vestlandsdialekt!

VALP spiller dansbare låter med melankolske tekster på Stavangerdialekt om alt fra kjærlighetssorg til mindreverdighetskomplekser. Det er ikke lett å sette musikken i noen form for musikalsk bås, men man kan trekke noen linjer til både rock, pop, indie, reggae og melodiøs rap. Bandet finner inspirasjon i tekstskrivingen hos andre unge, norske musikere, som TØFL, JON OLAV og Rossman, men det finnes også paralleller til eldre band, som Stavangerensemblet.

Aldersgrense 18 år eller med verge

Event på Facebook

 

  • Last Updated: 21.10.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 16. november 2019 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
VALP + SKA-Laget
Your Recently Viewed Pages