Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre Haram

Vassendgutane - Tidsreise

Overview

Vassendgutane 2019 ”Tidsreise”

18 Desember 2018 ble Vassendgutane tildelt sitt 19 trofè. Da de ble Gullplate overlevert for ”Du & Ej & Meetoo”. Det at en Norsk artist er blitt tildelt så mange trofè for sine album, taler sitt klare språk om bandets eventyrlige suksess gjennom 23 år.

Managementet opplyser at nye rekorder ble satt i 2018 og at bookingplanen for 2019 kun har noen få hull fra å være fullbooket.

”Tidsreise” er årets turnenavn. Ny settliste er ferdig , og som turnenavnet hevder, vil publikum i år bli tatt med på en tidsreise i den enorme katalogen av låter som bandet disponerer. Vi vil få oppleve noen av de tidlige låtene som satte Vassendgutane på det Norske artistkartet. Disse blir pakket inn i en produksjondrakt som samsvarer med nåtiden. Nyere musikk og de store hits som har toppet listene vil selvsagt også bli å høre.

NYE LÅTER Bandet kan også opplyse at de vil minst slippe 2 nye låter før den store sommerturneen starter juni 2019. Både Sindre og Arthur er godt i gang med skriving av nye sanger. På siste album debuterte også Rune som låtskriver, og ryktene vil ha det til at han også er i gang med ny låt.

UNIK OPPLEVELSE En konsert med Vassendgutane er en unik opplevelse. Bandet leverer et show som få andre band i denne kategori kan vise til. Allsangen ”runger” i store haller og på de største festivalene når bandet spiller. Vi har hele tiden lagt vekt på kvalitet og det visuelle, dette satser vi på å forsterke ytterligere på ”Tidsreise” opplyser bandets manager.

  • Last Updated: 05.11.2019
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

fr. 6. mars 2020 21:30 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Vassendgutane - Tidsreise
Your Recently Viewed Pages