Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Vassendgutane

Overview

Vassendgutane, originalen av festcountry, feirar 25 år og spelar på Terminalen 28. desember 2021!

I 1996 samla 6 unge friske karar seg på Ungdomshuset i Åmdalen i Ørsta til den fyrste øvinga i Vassendgutane si tidsreise. Etter ei tid med mange øvingar med sjølvaste Teddy Nelson som motivator kom fleire nye låtar til, som karane sjøle laga. Etter som tida gjekk fekk Vassendgutane stadig spørsmål om kva stilart musikk dei spela? Slik blei varemerket "Fest-country" laga. Og dette blei slagordet om stilen til Vassendgutane.

Sidan den tid, kan ein trygt seie at ting har hatt den rette utviklinga. Andre nyttar også i dag stilarten Fest-country, og det er kjekt seier karane i Vassendgutane. I 2021 er Vassendgutane blitt ei merkevare, og det leiande bandet i Norge i dette segmentet. Bandet opptrer over heile vårt vidstrakte land til glede både for seg sjølve og eit lojalt trufast publikum. I år er det 25 år sidan Vassendgutane blei stifta, og i skrivande stund er bandet i ferd med å legge bak seg Covidpandemi og ser fram til mange konsertar i jubileumsfeiringa.

På grunn av at pandemien har sett ein strek over eit stort antal konsertar har vi bestemt at vi kjem til å feire i 2022 også. Bandet: Alf Rune Melby (Steelgitar) Ernst O. Brune (Trekkspill) Arthur J. Bjørdal (Vokal og gitar) Kim Lillestøl (Trommer) Sindre Aam (Vokal og bass) Rune S. Brautaset (Vokal og gitar) Frank Utgård (El-gitar)

Dører: 20:00 Show: 21:30 ID: 18

  • Last Updated: 07.12.2021
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

ti. 28. desember 2021 20:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Vassendgutane
Your Recently Viewed Pages