Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Festiviteten Haugesund Teater og Konserthus

Vennebyen – Jumpis Bursdag!

  • Knut Knutsen OAS gate 4, Haugesund
  • +47 52743370
  • 2. november 2016 - 2. november 2016
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

For første gang skal Vennebyen på turné med en fullverdig teaterforestilling tilrettelagt kulturhus. Her får barna møte de tre heltene Apa, Ted og Elfie og den klønete, men en alltid like entusiastiske Jumpi i en helt ny forestilling – Jumpis Bursdag.

Apa, Ted og Elfie planlegger en stor overraskelsesfest til Jumpis bursdag, men det er ikke alt som går etter planen. Apa og hans venner må rydde opp før bursdagsbarnet finner ut hva som foregår, og det oppstår mange forviklinger og komiske situasjoner.

Forestillingen byr på både humor og spenning, sang og dans, og selvfølgelig en stor bursdagsfest med magiske trylletriks!

Vennebyen er et norskutviklet barnekonsept som har gjort stor suksess både i Norge og resten av verden. TV-serien om Vennebyen er solgt til mer enn 180 land, og er med det Norges største internasjonale TV-suksess noensinne.

Jumpis Bursdag passer best for barn mellom 3–10 år.

Vennebyen bygger på barns fascinasjon for nødetatene, med apekatten Apa i hovedrollen som politirekrutt, godt supplert av elefanten Elfie og bjørnen Ted som er rekrutter i brannvesenet og ambulansetjenesten. Sammen har de tre samarbeidet om store og små oppdrag og sjarmert barn over hele verden siden debuten.

Forestillingen er skrevet av Even Johannessen og Jørn Kvist for City of Friends AS. Regi av Linn A. Olsen. Vennebyen er bygget på originalt konsept og karakterer skapt av Carl Christian Hamre og Anne Stray Hamre.

  • Last Updated: 24.10.2016
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates
onsdag 2. november 2016

See All
Click to activate
Haugesund, Norway
The latitude and longitude
59° 24' 37" N / 5° 16' 27" E
Vennebyen – Jumpis Bursdag!
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad