Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Veps

Perfect Sounds Forever presenterer:
Veps
Landmark / 20.september / dører 20.00 / konsertstart 21.00


De siste par årene har Veps seilt opp som et av landets mest spennende og omtalte indieband. Og i høst legger bandet ut på veien igjen!
Helt siden de ankom den norske og internasjonale indiescenen i en alder av 17 år, har de fire jentene gitt ut det kritikerroste debutalbumet «Oslo Park» og den like bejublede EPen «Open The Door».

Nå er alle i bandet blitt 20 år, og deres andre album «Dedicated To» slippes via Miktam Records/Universal Music 14. juni.
Fra albumet har allerede singlene «Greetings From Peru», «So Speak», «Break & Entry» og «Say What?» skapt bølger både ute i den store verden og her hjemme. Veps har blitt spilt på britiske Radio X, spillelistet hos NRK P13, omtalt av Dork Magazine, Far Out Magazine, The Line Of Best Fit og i tillegg høstet terningkast 5 for flere låter hos norske aviser som Dagsavisen og Aftenposten.
Tidligere har også bandets melodiske indierock blitt spilt hos BBC 6 og NRK P3, og mange av bandets singler har nytt tung rotasjon på en rekke av Spotify sine editorial spillelister.

Live har Veps tidligere gjort festivalkonserter i inn- og utland, blant annet på The Great Escape, Reeperbahn, Øyafestivalen, Stag & Dagger og en rekke klubbkonserter, inkludert en egen headliner-turné i Storbritannia.

Sist oppdatert: 07/23/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt