VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Verden i Skien: Sebastian Zalo

Overview

Den 23 år gamle, svært karismatiske Hortensgutten Sebastian Zalo er i ferd med å bli en ny stjerne på den norske pophimmelen. Etter at han tidlig i karrieren jobbet med å finne soundet sitt og bygge opp festivalerfaring med blant annet stappfulle konserter på Slottsfjell og Øya, har han det siste året virkelig funnet soundet. 
Det har resultert i albumet RTRO//SPKT, der han virkelig befester sin posisjon som et navn å regne med helt i toppen i årene som kommer. Albumet har kun to features, der den ene er Odd Nordstoga.

Tidligere i år fremførte også Sebastian et cover av Victor Leksell sin «Svag» som på kun få måneder har blitt en av de 50 mest sette videoene i P3s 13 år lange YouTube-historie. Det samme klippet gikk også viralt på TikTok, der det på de to første dagene fikk 100 000 visninger. Det samme coveret fremførte han på riksdekkende TV da han besøkte God morgen Norge i slutten av august.
P3 er for såvidt også en kanal der Sebastian har fått veldig god respons, og han har vært listet med 5 av de 7 siste singlene sine.

Foruten den fantastiske innspilte musikken er Sebastian helt fantastisk live, og han leverer alltid varene, uansett til hvilket publikum. Alle detaljer er tatt hensyn til, og liveshowet er mildt sagt imponerende i forhold til hvor ny han er. Hans enorme karisma skinner fra scenen, der han også har med seg fantastiske musikere, de samme som har skrevet og produsert albumet med han.

Billettpriser:
Ordinær: 300
Under 18 år: 150

  • Last Updated: 16.04.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 5. juni 2021 20:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Verden i Skien: Sebastian Zalo
Your Recently Viewed Pages