Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Verket Inspirerer | Marie Olaussen – «Jakten på tusenlappene»

Dørene åpner: 18:30
Konsertstart ca: 19:00
ID: 18 år eller signert vergekontrakt

Forfatteren av bestselgerboka «Hvordan bli rik på et år» og «Jakten på tusenlappene» deler sine aller beste sparetips på Verket Scene!

I foredraget sitt viser hun hvordan du kan endre vanene dine, slik at du frigjør penger til akkurat det du selv har lyst til å prioritere.
Du vil få overraskende, morsomme og supernyttige sparetips, og foredragsholderen ser med lupe på alle hverdagens pengesluk, fra mat, klær og skjønnhetsprodukter til bolig, bil og hage. Og mye mer!

Marie Olaussen er samfunnsredaktør i Tønsbergs Blad, forfatter, podkaster og konferansier/debattleder.

Hver dag får hun meldinger fra kvinner og menn som følger hennes instagramkonto "Hvordan bli rik", og som synes økonomi og sparing er vanskelig, men som sier de er inspirert av hennes enkle og morsomme sparetips.

Da Marie Olaussen rotet til sin egen økonomi, ga hun seg selv et år på å rydde opp. Siden hun er journalist i Tønsbergs Blad, bestemte hun seg for å bruke seg selv som eksempel og lage et prosjekt ut av det.

Ett år senere satt hun igjen uten kredittgjeld, med 100 000 kr på sparekonto, en suksessfull instagramkonto og en bestselgende bok om privatøkonomi «Hvordan bli rik på et år».

Sist oppdatert: 11/27/2023

Kilde: VisitMOSS AS

Sider du nylig har besøkt