Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Vestindien / Mads Christensen, supp: Obnoxious Remains

Overview

En dobbelkonsert må til for Vestindien sin turnéstart på Hulen, der de spiller med Mads Christensen og har med seg supporten Obnoxious Remains for få det til å riste i glass! 

CC: 230 / 250 krID: 20 år, 18 år med gyldig studentbevis.

Vestindien startet i 2009, spilte mye konserter og slapp en EP i 2011.
Så ble det stille.
En stillhet som varte frem til 2019. Da begynte Vestindien å øve inn nytt materiale, spilte VillVillVest, en utsolgt aften på Victoria og en supportgig for Taake på Kvarteret. Så trakk de seg tilbake igjen.

Men denne gangen var det for å spille inn sin første fullengder NULL, som de skulle slippe på Dark Essence Records 13. februar 2021. Det ble et album som dyrker Vestindiens sjangeroverskridende gener til det fulle, der man hører klare referanser til alt fra Krautrock og Shoegaze til første bølge av Black Metal. Kaldt, psykedelisk og klaustrofobisk.
NULL ble sluppet, og platen ble godt mottatt i både nasjonal og internasjonal presse.

Men midt i en pandemi, og med en vokalist på vei i eksil på en øy i Barentshavet, var det på tide å trekke seg tilbake en stund til. Skrive enda en plate, og øve inn nye bandmedlemmer.

2022 blir ikke stille.

Mads Christensen, enheten, består av medlemmer som har en lang historie i den norsk musikkscenen fra band som Pybanen, Manheads, BloodCommand, Empty Bottles Broken Hearts, for å nevne noen få. Bandet har i løpet av våren 2021 sluppet singlene "Amazing Grave", "Yes I Can, But I Won´t" og "Staying Alive", før platen "5212 Helvete" ble sluppet via Edged Circle Records 6. August. På bakgrunn av disse singlene ble bandet booket til Vill Vill Vest og 11. september spilte bandet sin første konsert for et vilt begeistret og henrykt festivalpublikum i Bergen.

Albumet er spilt inn og produsert av bandet selv, og har blitt mikset av Robert Jønnum i Underschön. I løpet av albumets knappe halvtime får lytteren åtte sanger som er en mix av emosjonell pop, hard punk, poppete blackmetal og meget sterk rock. Resultatet er ett så til de grader energisk album! Om man har ett soft spot for Afghan Whigs, Joyless, The Stooges, og til og med David Bowies' Berlin-trilogi, så skulle dette være en no brainer. Dette er lett, lekent og livsfarlig. Både på plate og live er bandet glad i å eksperimenter og er ikke fremmed for å flørte med verken synther eller saxofon.

Obnoxious Remains har vært mer eller mindre (mest mindre) aktive siden nittitallet. Nærmere bestemt 1995, året Arne Arnardo gikk i graven og Alberto Tomba vant verdenscupen i slalåm. Når de startet spilte de thrashy hardcore. Det gjør de enda.
Live har de med seg de samme medlemmene som på plate, så folk bør kjenne sin besøkelsestid.

Velkommen tilbake til Hulen!

  • Last Updated: 24.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

fr. 11. februar 2022 22:00 2:30

lø. 12. februar 2022 22:00 2:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Vestindien / Mads Christensen, supp: Obnoxious Remains
Your Recently Viewed Pages