Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Vi feirer heltene - Skien Brannvesen 150 år

Overview

HURRA! Skien Brannvesen fyller 150 år og inviterer til stor jubileumsfest i byen! Det blir aktiviteter og underholdning for store og små hele dagen. Her er foreløpig program!

SKIEN BRYGGE
Skien Brannvesen kjører brannbilkortesje fra brannstasjonen og ned til Jernbanebrygga og inviterer til historisk veteranbiltreff med 40 - 50 brannbiler. Det blir spennende vannaktiviteter, stor redningsaksjon i elva og redningsskøyta Elias kommer.
Veteranbrannbiltreff: https://www.facebook.com/search/top/?q=veteranbrannbiltreff+i+skien+2018

Autostrada stiller med et fantastisk utvalg av nye spennende biler samt ikoniske veteranbiler. Det blir lounge med musikk og det legges til rette for en innholdsrik og spennende bilutstilling. Stor fagutstilling med diverse utstillere innen bil, sikkerhet og brann.

HAMBURGSKURET
Skien live åpner Hamburgskuret og inviterer til aktiviteter, musikk og visning av "STOMPA" filmen fra 1962 som ble filmet i Skien! Det blir underholdning, kiosk, bespisning og sitteplasser både inne og utenfor Skuret mot elva – hele dagen. På kvelden blir det åpen bar og konsert med HITstory The 80`s all over again. 

BRYGGEPARKEN
Mersmak i Skien rigger til "mini" mersmak. Det kommer utstillere med mat og drikke og det tilrettelegges for et hyggelig serveringsområde. 

HANDELSTORGET
Skien Janitsjar har invitert et knippe av skiens korps og kor til å hylle Skien Brannvesens jubileum med sitt årlige arrangement "Musikksprell". Det blir spennende aktiviteter som hester med brannvogn, historisk brannutrykning, teatervandring m.m..

TELEMARKSGATA 10
Skien Kommune har åpnet Bylab i 1.etasje hvor kommunens spennende byprosjekter vises frem. I tillegg kan du se den historisk utstilling til Skien Brannvesen.

Mer detaljert program kommer. Hold av dato og følg med! 

  • Last Updated: 19.03.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lør 2. juni 2018 10:00

See All
Vi feirer heltene - Skien Brannvesen 150 år
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad