Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Festiviteten, Haugesund

Vidar Hansen & Henning Aarekol – Full Beredskap

  • Knut Knutsen OAS gate 4, Haugesund
  • +47 52743370
  • 9. november 2016 - 9. november 2016
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Peer, du lyver!

Bli med på et magisk, underholdende og lærerikt foredrag!

Den berømte replikken fra Henrik Ibsens Peer Gynt har de fleste hørt. Men Peer er ikke alene. De fleste av oss lyver en til to ganger om dagen, skal vi tro studier innen sosialpsykologien. Og når små og store kriser oppstår, da tar kroppens ubevisste forsvarsmekanismer over. Men tenk hvis du kunne se forbi masken? Hva skjer da?

Den tidligere politimannen Vidar Hansen og inspirator Henning Aarekol følger opp suksessen fra Sandnes med et nytt foredrag preget av humor og alvor.

«Full Beredskap» er et foredrag om det ubevisste verktøyet som alltid er med oss uten at vi tenker over det. Har du kunnskap om kroppsspråk, intuisjon og evnen til å endre din mentale tilstand, har du også en stor fordel i arbeidslivet og som privatperson.

Henning Aarekol har hatt stor suksess med foredraget «Hvorfor sitte inne når alt håp er ute». Foredraget gikk for fulle hus i Stavanger, Sandnes og Kristiansand. Henning ser etter de små tingene som kan snu selv den tyngste situasjon til noe positivt. Til daglig jobber Henning som sykepleier og ambulansearbeider.

Vidar Hansen er mentalist og ekspert på menneskers kroppsspråk og ubevisste signaler. Han blir omtalt som Norges svar på Sherlock Holmes. For tre år siden sa Vidar opp jobben som politimann. Nå bruker han det meste av tiden på foredrag og show i Norge og Europa. I 2010 fikk han politiprisen sammen med sin makker for flest pågripelser.

For mer informasjon:

www.vidarhansen.com
www.dagenerdin.no

Billetter kjøpes her.

  • Last Updated: 23.09.2016
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates
onsdag 9. november 2016

See All
Click to activate
Haugesund, Norway
The latitude and longitude
59° 24' 37" N / 5° 16' 27" E
Vidar Hansen & Henning Aarekol – Full Beredskap
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad