VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Vikingarna på Ibsenhuset

Overview

Vikingarna med Christer Sjögren er tilbake på scenen og gleder et stort publikum både på dansearenaer og konserthus over hele Norden. Det er nok ingen overdrivelse å si at dette er Nordens største danseorkester gjennom tidene. Medvirkende i utallige TV-program og med over tolv millioner solgte plater tyder på en særdeles høy popularitet.

Når bandet, med originalbesetning, nå gjester Ibsenhuset er det i et deilig lytteformat i storsalen. En kveld med Vikingarna tar deg gjennom historien fra 70-tallet og framover; her kommer de kjente låtene på rekke og rad.

Bandet ble startet allerede i 1960 under navnet The Vikings. I 1968 ble navnet endret til Vikingarna og i 1978 skjedde noe som skulle få stor betydning for bandet; Christer Sjögren ble med som vokalist. Nå var gutta inne i en periode hvor alt «tok av». Vikingarna hadde et hektisk turnéliv og gledet tusener på sine utallige opptredener. I 2004 kom den triste beskjeden om at bandet skulle legges ned, og det ble stille rundt gutta.

I 2018 skjedde det noe; medlemmene i Vikingarna hadde lyst på et lite comeback. Suksessen var formidabel, publikum jublet og etterspørselen var stor. Nå reiser gutta rundt og tar de jobbene de virkelig har lyst på.


Billettpriser:
Ordinær: 600

  • Last Updated: 22.08.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 24. oktober 2020 17:00 19:00

lø. 24. oktober 2020 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Vikingarna på Ibsenhuset
Your Recently Viewed Pages