Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Villskudd + supp: Flanell || Hulen

Mer info

VILLSKUDD
Villskudd er et erkeøstlandsk folkrockband med Røtter i Hedmark og Grener i Oslo. Vokalisten gir ikke skjul på den brede litt merkelig Bob-Dylan-aktige østlandsdialekten, mens han synger om livet med litt humor krydra inn. Bandet har flere ganger spilt med vennene sine i The Impossible Green rundt omkring men har også headlina egne konserter på steder som Revolver, Samfundet i Trondheim, Parksalongen, Rockefeller, Samfundet i Gjøvik, siste reis i Halden, og er nå klare for å ta turen vest til Hulen vår.
Villskudd er bandet som insisterer på råll etter rock. Siden dannelsen i 2022, har de fem kameratene sluppet én EP, ett album, en rekke singler, og spilt mye. Etter to år på veien kan bandet snart telle hundre opptredener på alt fra Rockefeller til folketomme torg.
Gjennom høsten har bandet spilt inn andreplata i en grisebinge på Hedmarken. Albumet kommer ut mai 2024. Medlemmene i Villskudd er i 20-årene, og heter som følger: David William Øynes, Alf Kippersund Nordseth, Carl Anders Sørheim, Markus Lierhagen og Johannes Gartland.


"Hvordan skal man oppsummere et band med bygdesjarmen til Dylan, skrik og skrålen til CC Cowboys, refrengene til DeLillos, poesi á la Bjella og komplett Green on Red-diskografi i CD-shifteren på Volvo'n, på full guffe på vei til øvingslokalet…Det er hjerteskjærende låter om å se tilbake, kjærligheten, flytte fra det som var godt, angre, bråke, døden, livet."
– Hannah Kleiven, Hook magasin.


«Sent nå» er skrangling på norsk, så sjarmerende vindskeivt som ingen med østlandsdialekt har vært på denne siden av Lars Lillo-Stenberg. På flere vis en tematisk blanding av angsten i «Klokken er mye nå» og den inkluderende ensomheten i «Suser avgårde». Absolutt ikke for sent for slikt. Heller nøyaktig på tide
– VG Rampelys


FLANELL
Flanell er et up and coming rockeband bestående av Mathias Haukjem, Joachim Karlsen og Mikkel Baltasar Eilertsen og Christina Flood. De blander gitar-melodier og harde trommer
med erkebergensk tekster om livet, kjærligheten, skammen og alt imellom.
Til tross for å være et ungt band, har de gitt ut to låter og opptrådt i Bergen på Hulen, Victoria Pub og Lille Ole Bull, samt Folken i Stavanger. I tillegg har de fått god kritikk fra http://Gaffa.no med sin "Brente broer":
"Den rå og skranglete miksen av rockens treenighet (bass, trommer, gitar), toppet med en erkebergensk vokal, vekker assosiasjoner til forgjengere som Razika og Hvitmalt gjerde."

CC: 200/250
ID: 18-----------------------


Sist oppdatert: 07/23/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt