Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Vinmakerens middag Paul Jaboulet Aîné

Mer info

11.oktober kl. 19.00 kommer Nicolas Meilly til To Rom og Kjøkken for å dele sin lidenskap og kunnskap om vinene fra Paul Jaboulet Aîné.

Nicolas Meilly er kommersiell direktør for Domaines Paul Jaboulet Aîné, Domaine de La Chapelle og Domaine Caroline Frey i Nord-Rhône og Burgund. Han er født i Lyon, episenteret for god mat og drikke, og har en solid bakgrunn innen vin. Har gjennomført WSET Level 3 og jobbet flere år hos anerkjente vinprodusenter i Burgund og Beaujolais. Siden november 2022 har han vært en del av Paul Jaboulet Aîné, hvor han har ansvar for mer enn 100 forskjellige markeder og land gjennom Frey Family Wines.

Vinhuset, som ble grunnlagt i 1834 på Hermitage-høyden i Tain l’Hermitage, har en rik arv med noen av de mest kjente vinmarkene i den nordlige Rhônedalen. Med sine 105 hektar vinmarker, fra Cornas til Côte-Rôtie, produserer de viner som blir drukket av vinelskere verden over. Vingården har siden 2016 vært sertifisert økologisk, med et fokus på å respektere terroiret og vinrankene. Med vinmarker spredt over de store appellasjonene i den nordlige Rhônedalen, krever innhøstingen en presis organisering for å sikre at druene høstes med optimal modning. Innhøstingen utføres for hånd, noe som sikrer at druene blir behandlet med den største respekt, og at vinenes unike karakter trekkes frem.

Disse vinene vil bli servert denne kvelden:
Parallele 45 Blanc 2023
Condrieu Les Cassines 2020
Parallele 45 Côtes du Rhône Magnum 2021
Crozes Hermitage Les Jalets 2021
Crozes Hermitage Dom. de Thalabert 2015
Cornas Domaine de Saint Pierre 2016
Hermitage La Maison Bleue 2015
Domaine de La Chapelle rouge 2006

Vi serverer en 4-retters meny tilpasset vinene, etterfulgt av konfekt og kaffe til 1695,-

Sist oppdatert: 08/23/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt