Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark BAMBLE

Vinni & Timbuktu på Wrightegaarden

  • Wrightegaarden , Tordenskjoldsgt. 2, Langesund
  • 5. august 2023
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

En kveld, to konserter: Vinni & Timbuktu gjester Wrightegaarden.

En kveld, to konserter: Vinni & Timbuktu gjester Wrightegaarden.

Vinni på tur! Med ny musikk og en av det siste årets største hits i ermet legger Vinni ut på tur igjen. Ett år etter slippet av «Glorie», og med nye låter som «baba dro på» feat Tshawe Baqwa og den kommende singelen «Skygger» sammen med Arif kan vi vente oss en kveld spekket med både nye og gamle hits! Øyvind Sauvik, bedre kjent som Vinni, slo først gjennom som frontfigur i duoen Paperboys. Med hits som «Barcelona» og «Lonesome Traveller» tok de landet med storm, og var i en årrekke sentrale i det norske hip hop miljøet. Timbuktu går tilbake til sine røtter med et klassisk hiphop-show med de gamle vennene DJ Large, J-Son (vokal) og Esther Kirabo (vokal).

Timbuktu er en av Skandinavias mest populære artister, og er de siste årene blitt allemannseie også utenfor hiphopmiljøet. Han har etablert seg selv som en viktig politisk rapper som henter musikalsk inspirasjon fra folkemusikk, amerikansk blues og musikk fra Vest-Afrika og Jamaica. Med hits som "Alla vil till himmelen", "Det löser seg" og "The botten is nådd" er han kjent for å lage fest, men musikken hans har har flere dimensjoner enn som så, noe tildelingen av Nordisk Rådsspråkpris for 2011 bekreftet.

Wrightegaarden ligger idyllisk plassert midt i sentrum av sommerbyen Langesund. Siden slutten av 80-tallet har Wrightegaarden vært en ettertraktet scene for utendørskonserter i sommerhalvåret, og bortimot alt som kan krype og spille av store og små nordiske artister har gjestet den vakre hagen.

18 års aldersgrense
Portene åpner kl. 18:00
Servering: Alle rettigheter
Ledsager: full pris
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja
For bordbestillinger, send epost til: mailto:bordbestilling@wrightegaarden.no

 

  • Last Updated: 19.03.2023
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 5. august 2023 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Vinni & Timbuktu på Wrightegaarden
Your Recently Viewed Pages