Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Vinsmaking med Ingvild Tennfjord på Hadeland Glassverk

Mer info

Italias ukjente perler. Få nasjoner kan har gitt verden flere hits og ikoniske vinstiler enn Italia. De er blitt publikumsfavoritter folk velger igjen og igjen. Slik skygger storselgerne også for perler som sliter med å nå frem til deg. Er du klar for å la deg sjarmere? Når vinjournalist Ingvild Tennfjord for første gang kommer til Hadeland glassverk, har hun med seg en gullstripe med viner. Målet er å gjøre deg til en bedre smaker, knekke koden på italiensk vin og ikke minst - finne dine personlige favoritter.

Martin Arentz vil være konferansier denne dagen, og vil holde et foredrag om vindyrking på Thorbjørnrud.
Tekst Martin Arentz:
Thorbjørnrud Vingaard - starten på ett norsk vineventyr

Martin Arentz forteller om bakgrunnen for å satse på norsk økologisk vindyrking og om fremtiden med norsk vin på Hadeland. Dere vil få vite om hva vi dyrker, hva slags vin som skal produseres og planene fremover på gården.

ICON - Norges eneste høy kvalitets vinglass, munnblåst og håndlaget med bruk av grønn energi. Martin forteller litt om historien bak og prosessen for å lage de vakre glassene. Trenger du overnatting i forbindelse med arrangementet? Vi anbefaler vår gode nabo, Thorbjørnrud hotell.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 14:00
Dørene åpner : 13:30

Varighet : 105 min
Servering : Alle rettigheter
Aldersgrense : 18
Ledsager : Full pris

Adkomst : Gratis parkering
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

Sist oppdatert: 04/21/2024

Kilde: Visit Innlandet

Sider du nylig har besøkt