VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Vinterferie: Åpent verksted

  • Sølvberget bibliotek og kulturhus, Sølvberggaten 2, Stavanger
  • +47 51507465
  • 3. mars 2021
  •  /  15:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Det er gøy og inspirerende å skape noe! En gammel gardin kan bli et snasent sirkelskjørt. En slitt T-skjorte kan bli personlig med logo eller bilde ved hjelp av vinylkutter eller fotoprinter. Med 3D-printeren kan du lage alt fra knapper til reservedeler, akkurat som du vil ha dem. På Sølvbergets verksted har vi fokus på gjenbruk, ny teknologi og kreativitet. Registrering ved oppmøte.

Åpent verksted
Det er gøy og inspirerende å skape noe! En gammel gardin kan bli et snasent sirkelskjørt. En slitt T-skjorte kan bli personlig med logo eller bilde ved hjelp av vinylkutter eller fotoprinter. Med 3D-printeren kan du lage alt fra knapper til reservedeler, akkurat som du vil ha dem. På Sølvbergets verksted har vi fokus på gjenbruk, ny teknologi og kreativitet.
Registrering ved oppmøte.
 
Smitteverntiltak våren 2021
Sølvberget og MUST følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. På grunn av covid-19-pandemien må vi, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må enten forhåndsbestille gratisbilletter på sølvberget.no eller stavangermuseum.no eller registrere deg ved oppmøte. Se nettsider for gjeldende praksis for de ulike arrangementene og aktivitetene. Personlig billettbestilling: For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker.

 

Onsdag 3. mars kl. 15.00 - 19.00
Torsdag 4.mars kl. 12.00 - 19.00
Lørdag 6.mars kl. 12.00 - 16.00
Verkstedet, 3. etasje

  • Last Updated: 15.02.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 3. mars 2021 15:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Vinterferie: Åpent verksted
Your Recently Viewed Pages