Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger SANDNES

Vinterferie: Musikkforestilling – Alfabet Zoo

Overview

Alfabet Zoo er opprinnelig en engelsk TV serie for barn. Serien tar utgangspunkt i alfabetet, med en fortelling og en sang om et dyr for hver bokstav.

Alfabet Zoo er opprinnelig en engelsk TV serie for barn. Serien tar utgangspunkt i alfabetet, med en fortelling og en sang om et dyr for hver bokstav. Alle dyrene har et navn som begynner på samme bokstav som dyrearten, for eksempel Bella bjørn, Doffen dovendyr, Edna elefant o.s.v.
Den engelske artisten Ralph Mc Tell laget alle sangene til serien, og Bjørn Kallevig har omsatt sangene til norsk og spilt inn en del av dem på plate. En del av disse sangene er forkortet, omskrevet og tilpasset spesielt for denne forestillingen.

Fortelleren Nina Næsheim og visesangeren Bjørn Kallevig har forfattet en historie rundt disse nye versjonene, med mobbing og annerledeshet som hovedtema. Den går ut på at pinnsvinet Polly blir invitert på stort ball av danseløven Leo sammen med alle de andre dyrene i skogen. Hun gleder seg veldig til å danse og kanskje finne en kavaler, og har store forventninger. Hun pynter seg og gjør seg klar, men har ingen å gå sammen med på festen...
 Alt ender heldigvis godt for alle til slutt!

Forestillingen er gratis, men påmelding kreves.

  • Last Updated: 13.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 26. februar 2020 12:00 13:40

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Vinterferie: Musikkforestilling – Alfabet Zoo
Your Recently Viewed Pages