Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag STEINKJER

Violet Road

  • Dampsaga kulturhus, Boga veien 10, Steinkjer
  • 11. februar 2022
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Violet Road

Våren 2022 skal Violet Road skal ut på landeveien igjen!

Etter to år med kystturné langs nordnorges kyst er det nå på tide å trekke innomhus og invitere til en helaftendu sent vil glemme. Nå skal du ikke sitte, men stå tett i tett med dine beste venner, vilt fremmede og alle skal synge ikor med bandet fra nord. Når du tror du har bestemt deg for hva Violet Road er og ikke er, så kommer det en ny låt og et nytt album ulikt alle andre førdet. Violet Road er bandet med referansene fra et halvt hundreår, med multi-instrumentalisme og meloditeft fra øverste hylle. Bandet som aldri slutter å overraskebåde i studio og på scene. De som tørr tenke nytt, men også som tørr stå på sitt og å aldri la seg innskrenke av sjangerbegrep eller trender. Albumet «A New Day Begins» som kom våren 2021 innfrir alle disse premissene, med låter hentet fra årevis med både musikalsk inspirasjon og levd liv. I det ene øyeblikket er du i de amerikanske sørstatene og rocker med store blåseriff og i det andre seiler du nostalgisk inn i nordnorske fjorder i midnattsol.

Violet Road er et av landets mest produktive band, og har de siste årene også turt å tro på egne produksjoner, retningsvalg og kreative konsepter. På deres 7. studioalbum finner de seg selv opp på nytt, med låter som river i både kropp og sjel. Dog er selv Violet Road ikke i stand til å ikke være seg selv like. De kjente korstemmene til brødrene Rundberg og Kjetil Solbergs fløyelsrøster det som de siste10 årene har vært bandets kjennetegn. Her vil ikke fansen skuffes denne gangen heller. Melodiene sitter og bæres med av lytteren i lang tid etter at siste tone er sunget.

https://www.violetroad.no

Konserten er en del av 'Vinterfestuka 2022'.

  • Last Updated: 15.12.2021
  • Source: Innherred Reiseliv
Dates

fr. 11. februar 2022 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Violet Road
Your Recently Viewed Pages