Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

VIVILLAIN @ KRONBAR 2023

Overview

Vivillain er endelig tilbake! Den avlyste konserten er oppgradert med ny musikk og ALBUM i bagasjen!
Konserten finner igjen sted på Kronbar og det ryktes at bandet tar med seg den største produksjonen som noen sinne er gjort på Kronbar. 
De fem medlemmene i bandet har med over 70 konserter før pandemien, turné i Tyskland, studiojobbing i USA og en kickstart i festivalmarkedet fått et navn som eksplosivt og energisk liveband. Dette er et band som må oppleves live, så dette har du ikke råd til å gå glipp av!
Vivillain har siste årene jobbet i studio med selveste Trond Holter fra WigWam som har hatt et stort comeback med HBO seriens introlåt "Do You Wanna Taste It" i Peacemaker.

Kronbar er et spennende lokale med høy takhøyde, plassert på Kronstad i tilknytning til Høgskulen på Vestlandet. Det gamle togbygget gir en rustikk opplevelse som står i stil til bandets image hvor bandet selv, etter support for Skambankt, ble forelsket i lokalet. Det er ingen tilfeldighet at dette lokalet er valgt, og takhøyde er stikkord. Få med deg denne konserten som garantert vil inneholde energi og musikalitet i kraftig harmoni!

  • Last Updated: 30.03.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 23. september 2023 18:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
VIVILLAIN @ KRONBAR 2023
Your Recently Viewed Pages