VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Volbeat

Overview

Volbeat tar med seg special guests Dropkick Murphys og Bergens egne rockekonger Audrey Horne til en energisk kraftkveld på Koengen 7. juni 2022!

Volbeat fortsetter å levere sin karakteristiske, punkete psychobilly-rock'n'roll til fansens store glede. Det populære bandet har solgt til platina en rekke ganger, og er for tiden aktuelle med sitt syvende studioalbum, «Rewind, Replay, Rebound». I kjølvannet av det eksplosive albumet legger de ut på en omfattende verdensturné.

Sist gang Volbeat spilte i Bergen var i 2016 for et utsolgt Plenen på Bergenhus Festning. Når de populære danske rockerne nå returnerer til vestlandshovedstaden er det for å spille på byens storstue Koengen, hvor legendariske rockeband som Metallica, Iron Maiden, KISS og Rammstein har spilt for fulle hus tidligere.

Vokalist Michael Poulsen sier følgende om «Rewind, Replay, Rebound»:

"The whole point for us going into the studio, is because you still have something to prove — not just for the fans, but mostly for yourself. We would not be able to do this record if it wasn't for the work we have done in the past. No matter how old the band gets or how many records we do, there is always going to be that signature sound."

Volbeat-eventyret startet i København i 2001, og siden den gang har kvartetten blitt et av de ledende bandene i hard rock-sjangeren. De har turnert verden over og åpnet for legender som Metallica, Motörhead og Slipknot. Volbeat har vunnet en rekke priser og vært nominert til Grammy i kategorien «Best Metal Performance».

Very special guests: Dropkick Murphys
Endelig skal vi få oppleve legendene i Dropkick Murphys i Bergen! Et av tidenes liveband er invitert med som Volbeats very special guests på Koengen til sommeren. Dette blir bandets første konsert i Bergen.
Gjør deg klar for en energisk konsert badet i irsk folk-rock og energisk punk-rock!

Support: Audrey Horne
I mer enn 15 år har Bergens egne rockekonger Audrey Horne gjort Rocke-Norge til et bedre sted å være. Bandet har helt siden debutenplaten «No Hay Banda» i 2005 gravd ut sin egen sjangermessige nisje her til lands. Det handler om mye energi, svart humor og de beste rockeriffene man kan fore øregangene med.

Audrey Hornes glimrende og deilige rock funker som bare juling på stereoanlegget, men det er i konsertformatet at den gnistrende kjemien til Audrey Horne virkelig eksploderer og at bandet er i sitt rette element! Liker du Led Zeppelin, Alice in Chains, Thin Lizzy, Soundgarden og Iron Maiden, så er du på plass når de guttene sparker i gang kvelden på Koengen 8. juni 2021!

  • Last Updated: 06.08.2021
  • Source: Visit Bergen
Dates

ti. 7. juni 2022 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Volbeat
Your Recently Viewed Pages