VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet HAMAR

Vreid + Djerv + The New Deathcult

Overview

VREID Djerv + The New Deathcult
Radio Rock, Tons of Rock og Indie Recordings presenterer en vanvittig hardrock turnepakke som skal sparke Norge ut av pandemi dvalen. Nå skal konsertscenene atter riste, riffene skal dundre ut og alt skal skrues opp til 11. Vreid er brennaktuelle med sitt nye mesterverk Wild North West og tar med seg Djerv som special guest og The New Deathcult som support.
Vreid har med «Wild North West» levert sitt magnum opus. Presse nasjonalt og internasjonalt har kasta toppkarakterar etter albumet og bandet har fronta fleire bransjeblader og nådd TV nyheitene heime. Albumet er eit heilt unikt prosjekt som er gitt ut saman med ein film til albumet. Filmen blei sett av over 60 000 i premierehelga. Medan verden har vore stengt har Vreid gitt ut sitt sterkaste album nokon sinne, laga film, lansert 3 typar Vreid øl og fått logoen sin på draktene til Sogndal fotball. Men no er Sognametal brigaden klare for det dei kan alle beste, levere forrykande konsertar.
I Djerv-leiren er optimismen nå på topp og energien tilbake etter et år i dvale. Nå er de klare for noen eksklusive konserter sammen med sine venner i Vreid og TNDC der det både blir nye og gamle låter. Etter comebacket 2019 har fokuset vært på nytt materiell, og i fjor fikk vi en smakebit på dette med låtene «Throne» og «(We Don´t) Hang No More». I tillegg tar Agnete med seg noen gamle klassikere som «Bundy» og «Get Jinxed» så her blir det full fest!
The New Death Cult var et av de mest spennende nye rockebandene som dukket opp i 2019, og både publikum og pressen lot seg imponere. Radio Rock gav dem tung rotasjon og The Guardian hadde dem bl.a. på sin anerkjente top 50 artister å følge med på for 2020! I 2021 er det endelig klart for nytt materiell, og de kommer til å levere en forrykende åpning på kvelden i høst!
Arrangementstidspunkt/konsertstart : 20:00
Dørene åpner : 19:00

Servering : Alle rettigheter

Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Nei

Aldersgrense : 20 år

Arrangørens nettside
Arrangørens facebokside

  • Last Updated: 07.06.2021
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

lø. 6. november 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Vreid + Djerv + The New Deathcult
Your Recently Viewed Pages