Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

WAJIB - 25/4 KL. 20:00

Regi: Annemarie Jacir. Palestina, 2017. Arabisk tale, engelsk tekst. Format: DCP. 1t 36min. Aldersgrense: 9 år.

Et mesterlig familiedrama av en av regionens ledende kvinnelige filmskapere

Palestinske Shadi vender tilbake til Nasaret fra Italia for å hjelpe faren og søsteren med forberedelsene til bryllupet hennes. Far og sønns første oppgave er å levere invitasjonene – personlig, slik tradisjonen forlanger – til alle slektninger, venner og bekjente som bor over hele byen. Slik skaper Annemarie Jacir (Salt of This Sea, When I Saw You) en uimotståelig road-movie i miniatyr. 

Det blir en humpete kjøretur gjennom diverse nabolag med en endeløs rekke av visitter. Etter hvert som koffeininnholdet stiger i blodet deres, blir gapet mellom Abu Shadi og Shadi (spilt av Mohammad og Saleh Bakri, også far og sønn i virkeligheten) mer og mer tydelig. I samtaler mellom Shadi og faren blir vi kjent med to mennesker som knapt forstår hverandres verdener.

Rullestolbrukere
Cinemateket har rullestolplass på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

Sist oppdatert: 04/23/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt