Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland SKIEN

Waldemar 4 på Ibsenhuset

Overview

Trygve Waldemar Fiske satte sammen denne kruttsterke kvartetten til sin konsert som jazzstipendiat på Moldejazz 2014. Med ingen ringere enn Håvard Wiik, Andre Roligheten og Erik Nylander på laget, har Fiske samlet musikere som har satt et betydelig preg på den norske jazzscenen de siste åra.

Waldemar 4 høstet strålende kritikker for sin debutplate utgitt på Giganfon høsten 2015. De har befestet seg som et solid liveband med strålende solister og kreativt samspill over sterke melodier. Anmelderne har trukket frem Keith Jarrett, Charlie Haden, Charles Mingus og Ornette Coleman for å beskrive musikken og skriver blant annet at dette bandet treffer jazzens sentralnervesystem. 
Etter en knallsterk debutkonsert for et utsolgt Storyville under Moldejazz 2014, har de holdt det gående og er nå ute med sin andre plate, «Blind Prosperity». I Waldemar 4 får du høre ensemblespill av ypperste kvalitet. Dette er musikere som ikke er redde for å ta musikken nye veier og har spontaniteten i høysetet.

Arrangør: Skiensjazzdraget
Billettpriser:
Ordinær: 250 / Medlemmer av Skiensjazzdraget: 200 / Studenter: 100

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

ti. 11. februar 2020 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Waldemar 4 på Ibsenhuset
Your Recently Viewed Pages