VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Wasteland Valley

  • Kongens Gate 18
  • +47 90189999
  • 10. oktober 2020
  •  /  22:00
  •  /  Price 200,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Wasteland Valley hadde noen av de mest likte LiveStreams som ble sendt under den første delen av Corona tiden. Med et helt nytt akustisk uttrykk tok de sererne med storm, og ble rost for sin opptreden og gjennomføring.

Nå går de på scenen igjen, fullt band, og full trøkk.
Her vil det lukte svidd, og det er bare å spenne seg fast!!

Dette vil dessuten bli en av veldig få muligheter til å se Wasteland Valley på scenen i år, da bandet vil prioritere mesteparten av tiden til låtskriving ut året. Så her kan det være lurt å sette av datoen i kalenderen med en gang!

Wasteland Valley slapp sitt andre album med tittelen «Pantheon» 24. november 2018. Siden debutalbumet «Break The Ice» som kom i 2016, har bandet skiftet vokalist til Tor Erik Simensen som er mest kjent fra band av det hardere slaget som No Dawn og «Ragnarock»
.
Det kan være vanskelig å beskrive Wasteland Valley med en sjanger. Men selv om bandet er innom det meste av spekteret i mellom hardrock og heavy metal, er beina hardest plantet i hardrocken. Men det er også en god mikstur av inspirasjonskilder blandet med fengende melodier i en stor Wasteland Valley-gryte som utgjør signaturen til bandet.

Godt varierte låter i godt samspill er noe av det som det nye albumet har høstet best kritikker for, på nettsteder som heavymetal.no, The Metalgods Meltdown, Metal Temple og ikke minst i Powerplay Magazine.

På scenen kommer bandets gode kjemi og samspill enda bedre til sin rett, sånn at spillegleden oser og publikum koker. Se også opp for velplasserte medleyer, coversnutter og finurlige overganger som har en tendens til å dukke opp når Wasteland Valley spiller konsert!
Bandet består av Tor Erik Simensen (vokal), Thomas Kvaløsæter (gitar), Christian Følstad (gitar), Jon Erling Ringstad (bass) og
Espen Gotvasli (trommer).

Inngang kr 200.-
Aldersgrense 20 år

  • Last Updated: 23.07.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

lø. 10. oktober 2020 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Wasteland Valley
Your Recently Viewed Pages