Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

WATTSTAX - 11/4 KL. 20:00

Overview

Originaltittel: Wattstax. Regi: Mel Stuart. USA, 1973. Engelsk tale, utekstet. Aldersgrense: 15 år. Format: DCP. 1t 43min.

Miss Tati presenterer Wattstax
«For ca ti år siden fant jeg en DVD på Bergen bibliotek og så den på repeat hjemme. Filmen viser det ypperste og råeste uttrykket av amerikansk musikk i borgerrettighetsbevegelsen. Den har vært en katalysator for mine siste prosjekter og inspirert meg til i å dykke ned i gullalderen av musikk, nemlig 70-tallet. 50 år tilbake i tid, midt i all elendighet og urettferdighet, klarte afro-amerikanere å vise en enorm resiliens ved å lage verdens beste og mest banebrytende musikk som et våpen mot undertrykkelse. Wattstax er en legendarisk festival og en undervurdert film. A celebration of black excellence and the black experience of living in America.»

Miss Tati (f. 1986) er artist og låtskriver, født i Portugal med foreldre fra Angola, basert i Bergen. Debutalbumet Finally, Tati kom i 2017. Hun er aktuell med prosjektene Angola Søtti og Eyemba. Sistnevnte er en konsertforestilling videreutviklet med Den Nationale Scene i 2021, som handler om identitet, språk og tilhørighet.

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

  • Last Updated: 22.03.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

ti. 11. april 2023 20:00 21:45

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
WATTSTAX - 11/4 KL. 20:00
Your Recently Viewed Pages