Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

We Stood Like Kings / thisquietarmy / Sjøgress @ Teateret

Overview

VIVID_PRESENTS  er et nytt konsept fra VIVID - a post-rock festival i Kristiansand.

VIVID. a post-rock festival digger Kristiansand og de flotte folka vi har blitt kjent med der. Festivalen vår kunne ikke eksistert uten all stå-på-vilje og dugnadsånd som finnes i byen og nå er det på tide at VIVID. gir noe tilbake - og det gjør vi i form av vårt nye konsept VIVID_PRESENTS.

I løpet av våren vil vi fra tid til annen gi Kristiansands bybarn og ikke minst våre frivillige muligheten til å oppleve flotte band i fantastiske omgivelser. 

Til lanseringen av vårt første konsept-event har vi fått på plass tre fantastiske band som sammen med oss vil innvie Kristiansands nye amfi i det gamle teateret. Med sine 148 sitteplasser, er det en perfekt venue for dette VIVID-konseptet.

We Stood Like Kings // thisquietarmy // Sjøgress

Billetter: 220 inkl. gebyr / 170 kr med studentbevis.

Dørene åpner 19:00. Konserten begynner 19:30.

Baren vil selvsagt være åpen. 

Er du under 18, får du likevel adgang om du er i følge med en voksen som er 25 eller eldre som har signert vergeskjemaet. 

Sjøgress
Sjøgress er et alternativt rockeband fra Grimstad som henter elementer fra både post-rock og post-punk. Med inspirasjon fra 80-talls britpop/rock og metal blir bandes sound helt særegen. Bandet startet opp tidlig i 2017, og har allerede markert seg på Sørlandet. Debut'Epen «Rust» fikk særdeles gode anmeldelser og Sjøgress planlegger å gi ut en fulllengder i 2018.

«Sjøgress imponerer med snt debut. Etter hver runde med «Rust» sitter jeg igjen med et ønske om mer.» - Eviglyttar.no

We Stood Like Kings
Elsker du stumfilm og post-rock, da er de neoclassiske post-rockerne fra Brüssel, We Stood Like Kings, akkurat det du leter etter! 

Bandet startet opp i 2011 og er per i dag velkjent i stumfilmkretser. We Stood Like Kings gjør alt for å utfordre eksisterende forventning og med suksess mikser de moderne instrumental rock med skatter fra fortidens kinominner - episk og intenst skaper de bilder så vakre at du mister pusten! 19. april spiller våre belgiske venner til den amerikanske kultfilmen Koyaanisqatsi: Life Out of Balance fra 1982 (bilde).

thisquietarmy
Thisquietarmy er et eksperimentelt gitarbasert prosjekt fra Montreal, Quebec, Canada, som har vært aktivt fra 2005. Musikken spinner rundt improvisert, dronelignende gitarspill. Thisquietarmy tar sine soniske eksperimenter enda lengre ved å blande inn elementer fra post-punk, shoegaze, krautrock, post-rock, black metal & doom metal. Resultatet er mørkt, melodiøst, svært og drømmeaktig - gjerne akkompagner at flotte, egenproduserte viusals, det er bare å glede seg.

  • Last Updated: 16.02.2018
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

tors 19. april 2018 19:00 23:00

See All
We Stood Like Kings / thisquietarmy / Sjøgress @ Teateret
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad