Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Welhavenkollektiv

Overview

Welhaven Kollektiv er et sonisk og visuelt kunstnerkollektiv som startet opp i Januar 2021, ut fra savnet om et lavterskeltilbud for samarbeid innad i vårt allerede kreative nettverk. Kollektivet har som mål å fungere som et støtteapparat som gjør det lettere å gi ut musikk, spille live, og ha utstillinger.

Sist men ikke minst vil vi bidra til et rikere og friere kulturliv i Bergen. Kollektivet består per dags dato av 20 kreative kvinner og menn i aldersgruppen 22-25 år som daglig jobber med egne prosjekter i tillegg til flere samarbeidsprosjekter innad og utad gruppen. Det kunstneriske virket i kollektivet er spredt ut blant billedkunstnere, grafiske designere, fotografer, musikere, lyrikere, produsenter, lydingeniører, og tekstilkunstnere. I tillegg har vi medlemmer som driver administrativt arbeid med og rundt artistene. Før opprettelsen av vårt kreative kollektiv så vi at allerede etablerte kollektiv i Bergen som regel begrenser seg til en eller få kunstformer. Til forskjell fra disse var motivasjonen for opprettelsen av Welhaven kollektiv å skape en paraply-bedrift som kan samarbeide tverrfaglig i en tid hvor kunstformer glir inn i hverandre mer enn noen gang.

Fremover jobber Welhaven kontinuerlig med å opprettholde og forsterke kvaliteten av kulturlivet i Bergen, ved å ha utstillinger, konserter og workshops. Ved å arrangere kvelder på Lille Ole Bull kan vi by på musikk innen Indie-rock, Alt-pop, electronica, Folk n´roll og DJ-set. Vi vil også rigge til utstilling av malerier, trykk og tekstiler på en smart og innovativ måte i lokalet slik at tverrfaglig kunst blir et faktum. Vi ser for oss å kunne trekke et relativt stort publikum da vårt virke strekker seg over flere musikksjangre samt ulike visuelle kunstformer. Vi håper at kvelder hos dere kan bidra til å utvide Ole Bulls målgruppe og styrke deres allerede

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 23:00
Dørene åpner : 22:30
Varighet : 120 min

  • Last Updated: 21.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 21. mai 2022 23:00

lø. 18. juni 2022 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Welhavenkollektiv
Your Recently Viewed Pages